Ladica za kockice leda potrepštine za stan ljetni novi kuglasti kalup za hladno zamrzavanje s četiri komore za kućni sferni LED.
  • Newbie

Ladica za kockice leda potrepštine za stan ljetni novi kuglasti kalup za hladno zamrzavanje s četiri komore za kućni sferni LED.

HRK 69.98

Dostupnost
Proizvod je dostupan

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ljetni novi četverokomorni kalup za hladno smrzavanje u obliku sferne kutije za kućni sferni LED značajke : brža kugla za lede0 kalup omogućuje brzu i jednostavnu izradu 13 kuglica za led odjednom.Možete uživati u hladnoći kod kuće u bilo kojem trenutku. Dostupni sigurni materijali izrađeni su od visokokvalitetne plastike za hranu koja je izdržljiva za upotrebu i ne sadrži nikakve materijale. Poseban dizajn, debeo i izdržljiv. Dobra stabilnost, nije je lako slomiti. Poklopac je izrađen od silikona.Jednostavan za korištenje. 【Jednostavan je za korištenje i čišćenje】 Oblik je vrlo jednostavan za korištenje. Pripremljene sastojke stavite u kalup, zamrznite u hladnjaku. Nakon što se sastojci potpuno ohlade, otvorite ih i izvadite kuglu leda. Čišćenje je vrlo jednostavno i brzo. Ne samo za pravljenje leda, već i za samostalno pravljenje slastica. Možete koristiti sokove, voće, pire krumpir, jogurt, sladoled.Izvrstan alat za ukrašavanje slastica.Također pogodno za djecu ili odrasle za razvoj vještina ručnog rada. Široko rasprostranjena primjena u rasponu idealna je za kuhanje kod kuće. Kalup se može koristiti u svakodnevnom životu, a idealan je i za mnoge kućne zabave za zabavu gostiju. I to je dobar način da se dobro zabavite sa svojom obitelji, djecom ili prijateljima na zajedničkom rukotvorinama.Tehnički podaci Materijal : Plastika Veličina kutije : 12,5 do 24,5 cm / 4,9 do 9, 64 inča promjer leda : 3,5 cm / 1,37 inča Pakiranje : 1 do sferna kutija za led Napomene : dopustite manja odstupanja u mjerenjima zbog ručnog mjerenja.Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja komada može se malo razlikovati od boje prikazane na fotografijama. Savršen izbor : pogodan je za razne scene kao što su posao, ured, dom, škola, život, na otvorenom, u zatvorenom itd. Prikladno : ovaj proizvod izgleda sofisticirano i praktično, a oduševit će vašu voljenu osobu, obitelj, prijatelje ili kolege. To je savršen poklon za rođendan, Božić ili sjajan poklon za sebe. Savjeti za kupnju : ako imate bilo kakvih problema, samo nas kontaktirajte, odmah ćemo ih riješiti. Savršen poklon : dolazi u raznim svijetlim bojama, savršen je za vaše najmilije. Također je izvrstan poklon za rođendan, Božić, maturu za obitelj, prijatelje, kolege itd. Zadovoljstvo kupaca naš je glavni prioritet, pa ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati našu internetsku korisničku službu danonoćno.