Narukvica za zabave magnetska svjetleća sa svjetlom višenamjenska LED noćna narukvica za festival smeđa narančasta, plastika jamstvo:
  • Newbie

Narukvica za zabave magnetska svjetleća sa svjetlom višenamjenska LED noćna narukvica za festival smeđa narančasta, plastika jamstvo:

HRK 7.40

Dostupnost
Proizvod je dostupan

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis : zahvaljujući magnetskom dizajnu, ovu narukvicu je lako staviti i skinuti. A punjenje putem HANDOM-a vrlo je jednostavno za korištenje.Značajka pozadinskog osvjetljenja vrlo je prikladna za upotrebu u mračnom okruženju i pomaže u stvaranju ugodnije atmosfere, što je vrlo korisno. Izrađen je od kvalitetne ABS plastike.Unutarnji promjer narukvice je 6 cm. Izdržljiva narukvica pogodna je za koncert, blagdansku zabavu, zabavu u baru, proslavu godišnjeg sastanka, podršku navijača itd. Naziv proizvoda : užarena Narukvica materijal : a-list, plastika životni vijek : oko 10 sati funkcija : brza bljeskalica / spora bljeskalica / uvijek svijetla značajke : užarena, magnetska, lagana, osvijetljena baterija : punjiva (uključene dvije baterije s gumbima) punjiva baterija (45 mah) detalji veličine : unutarnji promjer : 6 cm / 2,36 inča (cca.) Napomene : zbog razlike u osvjetljenju i postavkama zaslona, boja proizvoda može se malo razlikovati od slike. Dopustite malu razliku u veličini zbog različitih ručnih mjerenja.Paket uključuje : 1-inčnu svjetlosnu narukvicu zahvaljujući magnetskom dizajnu, ovu narukvicu je lako staviti i skinuti. A. A.-punjenje je vrlo jednostavno za korištenje. Značajka pozadinskog osvjetljenja vrlo je prikladna za upotrebu u mračnom okruženju i pomaže u stvaranju ugodnije atmosfere, što je vrlo korisno. Izrađen je od kvalitetne ABS plastike. Unutarnji promjer narukvice je 6 cm. Trajna narukvica pogodna je za koncert, blagdansku zabavu, zabavu u baru, proslavu godišnjeg sastanka, podršku navijača itd. Svjetleći, magnetski, lagan, Osvijetljenbaterija : baterijski stil (uključene su dvije baterije s gumbima) punjivi stil (45.