Trgovina ljepotom 30 g umirujuće kreme za zglobove i kosti pomaže u regulaciji metabolizma kalcija, jača kosti i daje im elastičnost.
  • Newbie

Trgovina ljepotom 30 g umirujuće kreme za zglobove i kosti pomaže u regulaciji metabolizma kalcija, jača kosti i daje im elastičnost.

HRK 21.98

Dostupnost
Proizvod je dostupan

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

30 g umirujuće kreme za zglobove i kosti pomaže u regulaciji metabolizma kalcija, poboljšava čvrstoću i elastičnost kostiju Značajke : Izvrsna vitalnost kostiju umirujuća krema za zglobove i kosti napredni je lijek za učinkovitu njegu koji ima za cilj regulirati metabolizam kalcija i poboljšati čvrstoću i elastičnost kostiju. Korištenje napredne znanstvene formule u kombinaciji s raznim prirodnim biljnim ekstraktima pruža čitav niz njege za vaše zglobove i kosti, učinkovito uklanja probleme sa zglobovima i kostima, vraća zdravlje i vitalnost. Značajke proizvoda : 1. Regulirani metabolizam kalcija : krema za zglobove i kosti "vrhunska vitalnost kostiju" sadrži bogate izvore kalcija koji mogu učinkovito regulirati apsorpciju kalcija i metabolizam, pomoći tijelu da apsorbira više kalcija i povećati snagu kostiju. 2. Ojačajte zglobove : jedinstveni aktivni sastojci mogu učinkovito hraniti zglobne ligamente i hrskavicu, pomoći u popravljanju oštećenog tkiva, povećati snagu i stabilnost zglobova te poboljšati fleksibilnost zglobova. 3. Ublažite simptome nelagode : umirujuća krema za zglobove mumbo također ima učinak smirivanja bolova u mišićima i zglobovima, može ublažiti simptome nelagode kod artritisa, reumatoidnog artritisa, osteoporoze i drugih bolesti kako bi vam zglobovi bili ugodni. 4. Jaka penetracija : proizvod ima dobru propusnost, može brzo prodrijeti u duboke slojeve kože, u potpunosti pokazujući svoj učinak, tako da vaše zglobne kosti iznutra prema van dobivaju potpunu prehranu i zaštitu. [Primjena] : 1. Očistite i osušite područje zgloba kojem je potrebna njega. 2. Uzmite odgovarajuću količinu umirujuće kreme za zglobove i ravnomjerno je nanesite na zglobove. 3. Vrhovima prstiju lagano masirajte kako bi se krema bolje upila. 4. Inzistirajte na korištenju 2-3 puta dnevno, učinak će biti bolji. 1 * umirujuća krema za kosti je netoksična i sigurna : dajemo prioritet zdravlju i sigurnosti i osiguravamo da su svi proizvodi dizajnirani i proizvedeni da budu netoksični i sigurni . Sigurnost i pouzdanost proizvoda : sigurnost i pouzdanost proizvoda vrlo su važni za ugled poslovanja. Osiguravanje sigurnih i pouzdanih proizvoda ključno je za naše poslovanje i strogo ćemo se pridržavati svih relevantnih proizvodnih standarda. Primjenjive prilike : ovaj se proizvod može koristiti kao blagdanski rođendanski pokloni i iznenađenja za zabave za voljene osobe ili prijatelje, što može pružiti dobru obiteljsku atmosferu i međuljudske odnose i pružiti ljudima nezaboravne uspomene. Pažljiva usluga : Naš je cilj staviti naše kupce u središte svega što radimo. Naš tim je uvijek na raspolaganju za slušanje povratnih informacija i prijedloga kupaca, a mi ćemo vam pomoći u rješavanju bilo kakvih problema s korištenjem naših proizvoda.