Ženski kombinezon za Noć vještica u obliku bundeve u obliku slova B, ugodna pidžama za odrasle, salonka u obliku slova B.
  • Newbie

Ženski kombinezon za Noć vještica u obliku bundeve u obliku slova B, ugodna pidžama za odrasle, salonka u obliku slova B.

HRK 29.96

Dostupnost
Proizvod je dostupan

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis : Spol : za žene, Ženska odjeća, ženski stil : Ženska jednodijelna pidžama, pidžama-kombinezon za Noć vještica, kombinezon-klizači za žene Vrsta uzorka : tisak bundeve, digitalni tisak Duha Boja : Narančasta, Crna, bijela, žuta, Crna, Crna zelena (izborno) veličina : donji dio, donji dio, donji dio (slijedite pogledajte tablicu veličina za odabir) Materijal : Poliester, Spandeks, dekolte : donji dio u obliku slova, duljina rukava : Dugi rukav, Duljina hlača : duga sezona : jesen, zima,, kućna odjeća, noćna odjeća, odjeća za spavanje, kupaonica, odmor, ležerna odjeća značajke : 1. Dizajn : kombinezon za Noć vještica s printom bundeve. Dostupno u nekoliko različitih uzoraka i boja2. Ženski kombinezon za cijelo tijelo je mekan i rastezljiv.3. Rastezljiva pidžama. Ova pidžama ima dodatnu tkaninu koja vam omogućuje da se istegnete i krećete bez osjećaja stezanja dok spavate ili se odmarate Sadržaj pakiranja : 1 inčni ženski kombinezon za Noć vještica (Ostali dodaci nisu uključeni) savjeti : 1. Prije kupnje usporedite veličine dijelova s vašim!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računala i monitora.3. Dopustite pogrešku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sva mjerenja su u cm i imajte na umu da je 1 cm = 0,39 inča, 1 inč = 2,54 cm. Materijal je 95% poliester, 5% Spandeks. Svidjet će vam se Tkanina pidžame za odrasle koja se osjeća dobro na vašoj koži. Dizajn - Ženska pidžama-kombinezon za Noć vještica, dugih rukava, Dekoltea u obliku slova u i tiska bundeve, mekan i rastezljiv, stvara slatku i ugodnu atmosferu. Prigoda je savršena novost u jednodijelnoj pidžami za Noć vještica, svadbene zabave, svadbene zabave, zabave u donjem rublju, obljetnice, Valentinovo, spavaću sobu, spavanje, kupanje ili posebne večeri. Mjerenje-Pogledajte Naše Tablice Veličina Prikazane Na Slikama Kako Biste Pronašli Veličinu Koja Vam Najbolje Odgovara.